duminică, 17 octombrie 2010

Perversu` de pe Târgu Ocna îmi face debutul

Am citit pe blogul lui Bogdan Theodor Olteanu o postare despre Perversu de pe Tg. Ocna (aici). Eu îl văzusem pe acest individ pe youtube, chiar la începuturile carierei sale. Ulterior l-am văzut şi ca invitat la Capatos, unde ar fi trebuit să se confrunte cu Simona Sensual. Sunt convinsă că a apărut în mai multe emisiuni şi a mai dat interviuri, dar încă nu sunt la curent. 
  
 (Ţin să clarific în această paranteză că eu nu urmăresc show-ul păcătos de bunăvoie, ci sunt constrânsă de cultura de caminist… ştiţi voi povestea cu diferitele tipuri de persoane/ caractere care coabitează şi unde se ajunge- la toleranţă, în cazul meu. În schimb, recunosc că îmi este de foarte mare folos o astfel de experienţă nocturnă, pentru că mă pune la curent cu toate ştirile de actualitate autohtone.)
 
Revenind la vedeta proaspăt apărută pe piaţa media, am fost plăcut surprinsă să observ că are IQ-ul cu un punct mai ridicat decât am crezut la început. Pe lângă faptul că a făcut câteva glume pseudo- inteligente, a reuşit şi să lege cuvintele în fraze de o dificultate medie, respectând majoritatea regulilor de gramatică a limbii române (care ştim că dau bătăi de cap multora dintre noi).
  
 Dacă vă uitaţi la emisiunile tv de la noi, dacă citiţi un ziar, o revistă, indiferent pe care temă, ştiţi deja că suntem invadaţi de plastic, prefăcătorie şi incultură. Dar Perversu` vine ca o gură de aer proaspăt. O gură mare... mare. El dă dovadă de autenticitate şi onestitate ( citez BTO), pentru moment. Însă sunt curioasă să văd cum evoluează situaţia.
 
Cât despre potenţialul lui de a fi valorificat ca  ,,brand de ţară” (mai ales că a lucrat la el de atâta timp)… DA! E sincer, e ,,pe bune”, e pur sânge românesc. E prea bine însă. Ştiţi doar, nu poţi câştiga clienţi decât dacă îi minţi sau dezinformezi. Iar vedeta noastră reprezintă imaginea ADEVĂRATĂ a României. O imagine de care sunt convinsă că ar fugi şi ultimii turişti străini care mai vin pe la noi pentru mici şi sarmale. În schimb, poate ar veni o altă categorie care este interesată de luptele de stradă… sau de târg?
 

2 comentarii:

  1. Din pacate eu pe Perversu` nu l-am vazut decat in filmuletul care l-a facut celebru, nu am avut ocazia sa ii urmaresc evolutia in mass-media, insa dupa vizionarea acelui clip mi-am dat seama ca intr-adevar baiatu` e sincer. el a lucrat mult la brandu` lui (apropops felicitari pentru metafora cu brandu ;) ) si doreste ca lumea sa stie acest lucru. in plus, el avea dreptate. omu ala "i-a dat de l-a julit." trebuia sa isi spuna oful. pe langa multi alti prefacuti ce apar pe la tv, Perversu` e chiar simpatic si ilustreaza realitatea romaneasca.
    frumos debut !

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place blogul, e interesant fundalul si cartile sunt geniale :) ti-am urmarit si celalalt blog, de creatie si acela precum si acesta exprima "mihaela" prin tot ce ai scris. good job!

    RăspundețiȘtergere