marți, 19 octombrie 2010

PR&Ad Fair... un vis

Dar oare când va deveni realitate şi pentru studenţii de PR din PRovincie? Este vina lor, (nu ştiu a cui, dar cineva tot timpul e vinovat) că nu se interesează de noi, nu ne doresc, nu ne iau în serios? Este vina noastră, că nu ieşim în faţă cu nimic? Probabil. Cred că am putea face mult mai mult cu perioada noastră de studenţie. Dar să fie oare prea târziu? Nu ştiu. Suferim toţi din lipsă de job-uri şi de posibilităţi de a ne aprofunda cunoştinţele în acest domeniu. 

Să o privim totuşi ca pe o oportunitate? Ştiţi voi, când unele crize se transformă în oportunităţi... (că doar am fost la curs:). ACUM când suntem porniţi şi simţim nevoia de a ne face utili şi de a fi remarcaţi.. Ce ar fi să nu ne mai plângem şi să nu mai dăm vina pe alţii ( după cum spuneam, nu ştiu care ar putea fi în acest context) şi să ne mobilizăm.
 
Eu aş propune să discutăm măcar, să vedem unde ne situăm, ce idei avem şi cum le-am putea implementa. Cred că ar fi o temă frumoasă de seminar şi am avea cu toţii de învăţat. Aş vrea să-mi pot răspunde la întrebarea: Oare chiar nu ne putem compara cu cei din capitală?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu